Завершилося навчання за програмою «Життєстійкість 2.0»

28 Вересня 2023 р.
💫 Ми раді поділитися з вами супер-новиною — перша група фахівців і фахівчинь, які працюють з молоддю, вже завершила навчання за програмою «Життєстійкість 2.0».

В цій команді є 4️⃣0️⃣ експертів та експерток з Вінницької, Дніпропетровської, Київської, Чернігівської, Полтавської, Волинської, Львівської, Одеської, Рівненської, Тернопільської та Харківської областей.

 

🙌 Пропрацювавши методику програми «Життєстійкість 2.0», наші експерти та екпсертки будуть навчати молодь:

🤝 Надавати собі і своїм друзям першу психологічну допомогу.

😻 Керувати своїми почуттями під час важких ситуацій.

👫 Впевнено спілкуватися з близькими й друзями, коли життя закидає нам викликів.

❤️‍🩹Відшуковувати в собі сили й підтримку під час складних моментів.

✅ Тепер вони готові нести цінності життєстійкості далі і проводити круті тренінги за програмою у своїх містах. Разом, ми хочемо, щоб ще більше молодих людей освоїли ці надзвичайно важливі навички. Ця програма була створена на запит самої молоді, яка вже успіщно пройшла наш онлайн-курс.

 

📣 Якщо і ви хочете підвищити свою життєстійкість, то курс «Життєстійкість молоді в умовах кризи» завжди доступний на Prometheus за цим посиланням: https://bit.ly/45nQUCs

 

Практична програма «Життєстійкість 2.0» реалізується громадською організацією Рада жінок Донеччини у межах гуманітарного реагування UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення спільно з Міністерство молоді та спорту України.

 

#Життєстійкість2_0

📸: Рада Жінок Донеччини