МолоФонд Львів — про що і для чого

11 Вересня 2024 р.
“Змінюй місто і себе в місті” – гасло МолоФонд Львів, створеного за підтримки UNFPA Ukraine.

“Змінюй місто і себе в місті” – гасло МолоФонд Львів, створеного за підтримки UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні.

 

Ініціатива, щоб допомогти молоді розкрити свій потенціал і втілити ідеї у життя. Ми бачимо Львів місцем, де кожен може досягти успіху й реалізувати себе. І ми хочемо, щоб молодь мала усі можливості для реалізації своїх мрій.

Мета фонду — підтримка професійного розвитку, ментального здоров'я, економічних інновацій та освіти. За допомогою фонду будуть створені всі умови для того, щоб молодь змогла залучити потрібні ресурси та реалізувати свої найкреативніші проєкти.

Візія фонду: Кожна молода людина має доступ до ресурсів, щоб змінювати місто і себе в місті.

Напрямки роботу МолоФонд Львів:

1. Професійна реалізація молоді.

Щоб допомогти молодим людям виявити та реалізувати свій професійний потенціал! Надання кар'єрних консультацій, підтримки для стартапів, навичок підприємництва, стажування та майстер-класів від топових фахівців.

2. Робота з наслідками війни.

Щоб допомогти адаптуватися і відновитися після складних часів.

Надання професійної допомоги для подолання викликів, соціальну інтеграцію, щоб молодь могла знайти своє місце в нових реаліях. А ще допомогу із пошуками роботи та  освітні можливості.

3. Культура турботи про ментальне здоров'я.

Щоб допомогти впоратися зі стресом, розвивати навички для збереження ментального ресурсу та посприяти ментальному благополуччю молоді в Україні. Кожна молода людина важлива і у МолоФонд Львів хочемо допомогти бути у балансі. 🧠

І це лише початок! 

На сьомому щорічному всеукраїнському молодіжному заході "Молодвіж" МолоФонд Львів публічно презентував запуск фонду, місію та візію, цілі,  структуру, партнерства і багато інших деталей роботи фонду.

 

Як можна долучитися?

  • Долучитися до членства в МФЛ
  • Стати партнером МФЛ
  • Долучитися до Наглядової Ради МФЛ
  • Долучитися до команди офісу МФЛ

 

Ініціатива «МолоФонд Львів» запущена спілкою громадських організацій в межах реалізації титулу «Львів — молодіжна столиця Європи’25» за підтримки UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні.